Almi Uppsala 25 år

När Almi Företagspartner Uppsala fyllde 25 år 2019, ville de fira storslaget med alla företagare, entreprenörer, innovatörer och inspiratörer i Uppsala län! Resultatet blev en livesändning från en studio på 15 kvm på Stora torget under två dagar i november. Företagare och innovatörer bjöds in till samtal och UNT sände live på unt.se.

NEWS FLASH 25 februari 2020! Denna kampanj har nominerats till flera priser av UNT Content studio som stod för produktionen, bland annat till Marknadsföreningen i Uppsalas tävling Guld -M:et i kategorin Årets digitala lösning! Som Almi Uppsalas kommunikationsbyrå vara vi självklart involverade i arbetet inför och under eventet! Läs mer om Guld M:et här!

kundcase almi event

Som en del av Almis
marknadsavdelning

Dagen inleddes med härlig nostalgi från superentreprenören Anders Wall, som bland annat varit styrelseordförande i Volvo. Han berättade om hur han som pojke stod på Fyristorg och sålde väskor till sina lärares fruar – något som hjälpte honom att samla några pluspoäng för tiden som försvann från skolan. En inspirerande inledning som sedan följdes av många intervjuer och inspel från välkända lokala företag och aktörer. Samtliga intervjuer kan du lyssna på i efterhand på Almi Uppsala Jubileumspodden på Spotify.

Som en del av Almis marknadsavdelning var vi självklart involverade i arbetet inför och under eventet. Vår eventledare Veronica fanns på plats som eventledare och studiovärdinna för att se till så att allt rullade smidigt enligt plan. Hon hade järnkoll på schemat in i minsta detalj något som är nödvändigt under event, särskilt när en livesändning står på spel.

Det här gjorde vi:

  • Eventplanering och eventledning
  • Körschema utifrån program
  • Pressinbjudan
  • Event-logga/illustration
  • Material för sociala medier och annonser


Behöver du hjälp med att planera, koordinera och leda ett event?
Välkommen att kontakta oss!

Hör av dig till oss

info(@)komson.se

Kungsängsgatan 17
753 22 Uppsala


    Komson nyhetsbrev

    I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy