’’

Vi fick mycket beröm för eventet och har Komson att tacka för det. För egen del var det skönt att kunna fokusera på gästerna och slippa kontakten med cateringfirman som skulle leverera maten under eventet.

Ida Bidewind, SwedeTime
Ida Bidevind, SwedeTime

Lyckade event med SwedeTime!

Hösten 2022 flyttade SwedeTime in i nya lokaler mitt i centrala Uppsala. Ute på den tillhörande takterrassen känner man stadens puls och kikar man längre bort på bilden mellan byggnaderna så skymtar porten till gamla Riksbankshuset, där vi sitter – SwedeTimes externa marknadsavdelning!

Sedan 2018 har SwedeTime abonnerat på tjänsten Din Marknadsavdelning. I vårt uppdrag ingår att kontinuerligt skapa innehåll till SwedeTimes blogg och sociala medier samt koordinera andra marknadsföringsaktiviteter och event som löper under året.

Som när SwedeTime medverkade som utställare och talare på HR-dagen på Munchenbryggeriet, då vår kundansvarige projektledare var med på plats för att representera SwedeTime. Eller i fjol, då SwedeTime flyttade in i nya lokaler, ett stenkast från oss och vår eventkoordinator tog hand om hela planeringen från ax till limpa så att teamet på SwedeTime kunde fortsätta fokusera på sina kundleveranser.

På vårt senaste uppdrag tog SwedeTime hjälp av oss för att arrangera ännu ett mingel, denna gång för nätverket Härverket. Vi utnyttjade SwedeTimes fantastiska takterrass perfekt lämpad för möten och evenemang med kunder och samarbetspartners under denna vackra försommarkväll!

Detta hanterade vi vid eventen:

 • Projektplanering
 • Konceptutveckling och programplanering av aktiviteter
 • Offertinsamling och kontakt med catering, fotograf/filmare, leverantörer
 • Hantering och administration av gästlista
 • Produktion av trycksaker, tävling, namnskyltar med mera
 • Hotellbokningar och kontakt med föreläsare
 • Intervju av föreläsare och produktion av kundcase till blogg och sociala medier
 • Koordinering på plats och säkerställande av alla önskemål och detaljer

Läs mer om SwedeTime här.

 

Foto: Frida Lundberg/SwedeTime, Emil Widlund

Hör av dig till oss

info(@)komson.se

Kungsängsgatan 17
753 22 Uppsala


  Komson nyhetsbrev

  I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy