Koncept och produktion av mässmonter

I november 2019 delade vår kund C2 Vertical Safety och engelska Lyon Equipment monter på världens största säkerhetsmässa A+A i Düsseldorf. Båda erbjuder säkerhetslösningar för företag som arbetar på hög höjd. Vårt uppdrag var att ta fram ett gemensamt mässkoncept.

Det är oerhört svårt att sticka ut på en mässa som består av sju gigantiska mässhallar. Vår idé landade i en monter som skulle dra ögonen till sig, som tydligt visade vad C2 och Lyon erbjuder, och där man på ett smidigt sätt kunde ta emot gäster och partners. Resultatet blev en monter med en stor fem meter bred “levande backdrop” där en ca fem minuter lång film-loop visade C2s och Lyons gemensamma säkerhetskoncept C2/Lyon 360°. Uppdraget innebar samordning med flera representanter från båda företagen, filmproducenter, animatörer, monterbyggare och många fler.

Filmen klippte vi även ner till en kort film för webb, nyhetsbrev och sociala medier. I montern fanns behändigt säljmaterial och snygga give aways som vi hjälpt till att ta fram. På plats samlade vi in innehåll som intervjuer etc. för blogginlägg och framtida inlägg på C2 och Lyons digitala kanaler.

Resultatet blev en mässinsats som på ett vitalt och snyggt sätt “tog plats”, och visade upp C2s och Lyons samarbete och det gemensamma 360°-konceptet.
Se Marcus hälsning och ett smakprov från mässan här!

 

PLAY

PLAY

Filmproduktion (editering och viss filmning): Öhrn Media
Animation: Johan Wikestedt

Vill du ha hjälp med att planera, skapa och genomföra en mässa eller ett event?
Hör av dig!

 

’’

Detta var första gången vi ställde ut på en global mässa och det var utmanande i sig. Att vi dessutom gjorde det tillsammans med våra vänner på Lyon Equipment gjorde det ännu mer dynamiskt och spännande. Komson har varit sammankallande för projektet och fått anpassa konceptet med många olika viljor och visioner. Genom återkommande avstämningar och en tydlig tidsplan har projektet vuxit fram under sommaren och hösten. Vi fick mycket positiv feedback på vår monter från kunder och kollegor i branschen

- Martin Malmberg, Vice President, C2 Vertical Safety.

Hör av dig till oss

info(@)komson.se

Kungsängsgatan 17
753 22 Uppsala


    Komson nyhetsbrev

    I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy