2D FAB

Grafen (Graphene) ett spännande tvådimensionellt, ett atomlager tunt, material som kan utvinnas ur kol-materialet grafit. Ett så kallat nano-material som redan börjat revolutionera produktutveckling inom många olika områden.

2D FAB

Grafen (Graphene) ett spännande tvådimensionellt, ett atomlager tunt, material som kan utvinnas ur kol-materialet grafit. Ett så kallat nano-material som redan börjat revolutionera produktutveckling inom många olika områden. Exempelvis kan grafen göra plaster och andra kompositer mycket starkare och lättare, liksom göra stor nytta inom energilagring. 2D fab tillverkar grafen på ett unikt sätt, och har nyligen påbörjat en spännande tillväxtresa mot den Europeiska marknaden. Vi på Komson har fått det spännande uppdraget att vara marknadsförare och byråpartner på denna resa!

Detta gör Komson:

  • Framtagning och utveckling av marknadsstrategi och Content marketing-strategi
  • Löpande produktion av säljmaterial och marknadsmaterial – idéarbete, projektledning, textarbete och formgivning
  • Skapande av innehåll till den egna kunskapsbloggen (engelsk copy samt formgivning)
  • Facilitering av återkommande marknadsmöten, omvärldsbevakning och utvärdering

2dfab.com

‘’

Komson tar ansvar för att driva vår marknadskommunikation utifrån vår tillväxtstrategi. De är effektfokuserade och ser till så att vår profil och kommunikation håller en hög nivå. Komson jobbar tätt och nära oss, i team med vår egen marknadskoordinator, vilket vi uppskattar.

Björn Forsberg, Sales manager & Investor relations, 2D fab

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy