Kontrollbolaget

Kontrollbolaget är ett företag inom arkitektur, konstruktion och kontrollansvar. De hjälper företag och privatpersoner att kvalitetssäkra och färdigställa byggprojekt.

Kontrollbolaget

Kontrollbolaget är ett företag inom arkitektur, konstruktion och kontrollansvar. De hjälper företag och privatpersoner att kvalitetssäkra och färdigställa olika byggprojekt, som bland  annat bygglov, konstruktionsunderlag, kontrollansvar och energiberäkningar. 2016 lanserade Kontrollbolaget ett digitalt verktyg för kravställning, QMP1090™. Verktyget revolutionerade den svenska byggbranschen och idag har Kontrollbolaget ett starkt samarbete med ledande branschorganisationer för fortsatt utveckling.

Detta gör Komson:

  • Framtagning och ansvar för marknadsplan och aktivitetsplan, direkt kopplad till affärsmål och säljplan.
  • Skapande av innehåll till den egna kunskapsbloggen och nyhetsbrev
  • Löpande PR-arbete, t ex framtagning av medialistor och produktion av pressmeddelande
  • Produktion av material för webb, print och event/mässor – idéarbete, projektledning, textarbete och formgivning

kontrollbolaget.se

‘’

För oss är kvaliteten i våra produkter och tjänster av största vikt. Tack vare Komson kan vi spegla samma höga kvalitet i vår marknadskommunikation. Tjänsten och abonnemanget "Din Marknadsavdelning” lever verkligen upp till sitt namn. Komson förmedlar i högsta grad känslan av att var vår egen marknadsavdelning.

Viktor Lundin, grundare, Kontrollbolaget

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy