Lyhra Kommunikation och förändring

Lyhra

Lyhra Kommunikation och förändring, erbjuder lednings- och förändringsstöd till chefer, team och organisationer. Lyhra brinner för utveckling med det mänskliga perspektivet i fokus. Relation, kultur och förhållningssätt är viktiga framgångsfaktorer för att långsiktigt utveckla en verksamhet. Uppsala kommun, Region Uppsala, Enköpings kommun och Håbo kommun är några av Lyhras kunder.

Sedan våren 2020 har Komson arbetat nära Lyhra med tjänsterna Din Marknadsavdelning och Content Marketing. Fokuset ligger på att skapa kontinuitet för Lyhras marknadsaktiviteter, och lyfta upp den kunskap som Lyhras konsulter besitter.

Detta gör Komson:

  • Strategi & planering av marknadsföringsåret, samt text- och formgivningsarbete
  • Löpande publicering på webb och sociala medier, inklusive sponsring på plattformarna
  • Skapande, administrering och uppföljning av nyhetsbrev

lyhra.se

‘’

Komson bidrar med struktur och driv i vårt löpande marknadsföringsarbete, vilket är så viktigt. Att arbeta långsiktigt med en kompetent byråpartner på det sätt vi gör, bidrar till vår egen affär och ger oss själva större möjligheter att utveckla den.

Kristina Vejbrink, partner, Lyhra Kommunikation och förändring

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy