’’

Vi kände ett behov av kontinuitet i vår content-produktion. Det är också lätt att tycka att allt är självklart när man varit länge i branschen. Tack vare en extern marknadspartner kan vi få stöd i den grad vi behöver.

Mikael Klang, VD & kundutvecklare, Remarkable
Mikael Klang, Remarkable

Remarkable

Remarkable är en svensk retailbyrå med fokus på nordisk detaljhandel. Genom inspirerande aktiviteter stärker de varumärken och ökar försäljningen i fysisk miljö. Remarkable har specialiserat sig på detaljhandelns utveckling och står för att det personliga mötet och fysisk närvaro i butik är en avgörande framgångsfaktor, även när merparten av försäljningen drivs online. Med en stor personalbank baserad på säljspecialister, merchandisers, butiksobservatörer och coacher ser de till att din produkt exponeras och rekommenderas på rätt sätt. Remarkable skapar möten mellan varumärken och konsumenter.

Remarkable driver det nordiska nätverket Nordic Retail Network (NRN) och ingår i det europeiska nätverket European Sales Influence (ESI).

Detta gör Komson:

  • Projektledning av strategisk digital kommunikation
  • Projektledning, produktion och distribution av innehåll för blogg och sociala medier
  • Planering och genomförande leadsgenererande kampanjer och annonsering

remarkable.se

Kontakta mig!

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy