Juan Fuenzalida

Animatör & Innehållsdesigner

Juan "Conejomalo" Fuenzalida är en digital innehållsdesigner baserad i Stockholm. Med en passion för både 2D- och 3D-design samt animering, skapar han visuellt slående innehåll inom olika digitala medier.

Juan har en utbildningsbakgrund från Medieinstitutet och KYH, vilket har gett honom en stark grund inom digital design och front-end utveckling. Hans arbete omfattar bland annat filmredigering, grafisk design för sociala medier, fotoretuschering och fotografi.

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du Läs vår integritetspolicy

Kreativa, nyfikna & erfarna

Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, kampanjer, event och inte minst marknadskommunikation i digitala kanaler. Vi utmanar, driver och skapar effekt.

2007 startade vår vd Marcus Segersvärd den byråverksamhet som med tiden utvecklats och växt till dagens Komson. Flera av våra kunder har varit med oss sedan starten.

Välkommen till Komson.