11 december 2019 Nyhet Våra Kunder

Almi 25 år – eventledning live på Stora Torget

Almi Företagspartner Uppsala fyllde 25 år 2019, något de ville fira storslaget med alla företagare, entreprenörer, innovatörer och inspiratörer i Uppsala län! Resultatet blev en livesändning från en studio på 15 kvm på Stora torget under två dagar i november. Företagare och innovatörer bjöds in till samtal och UNT sände live på unt.se.

NEWS FLASH 25 februari! Denna kampanj har nominerats till flera priser av UNT Content studio som stod för produktionen, bl a till Marknadsföreningen i Uppsalas tävling Guld -M:et i kategorin Årets digitala lösning! Som Almi Uppsalas kommunikationsbyrå vara vi självklart involverade i arbetet inför och under eventet! Läs mer om Guld M:et här!

Dagen inleddes med härlig nostalgi från superentreprenören Anders Wall, som bland annat varit styrelseordförande i Volvo. Han berättade exempelvis om hur han som pojke stod på Fyristorg och sålde väskor till sina lärares fruar, något som hjälpte honom att samla några pluspoäng för tiden som försvann från skolan… En inspirerande inledning som sedan följdes av många intervjuer och inspel från välkända lokala företag och aktörer. Samtliga intervjuer kan du lyssna på i efterhand på Almi Uppsala Jubileumspodden på Spotify.

Som en del av Almis marknadsavdelning var vi självklart involverade i arbetet inför och under eventet. Vår eventledareVeronica fanns på plats som eventledare och studiovärdinna för att se till så att allt rullade smidigt enligt plan. Hon hade järnkoll på schemat in i minsta detalj något som är nödvändigt under event, särskilt när en livesändning står på spel.

Det här gjorde vi Komson i detta projekt:

  • Eventplanering och eventledning
  • Körschema utifrån program
  • Pressinbjudan
  • Event-logga/illustration
  • Material för sociala medier och annonser

Läs även:
Så jobbar vi med Almi Uppsala
Läs om vårt event ”Ett knapptryck till fest”.

Behöver du hjälp med att planera, koordinera och leda ett event? Välkommen att kontakta Veronica!

Kategorier