26 maj 2021 Nyhet

Boosta försäljningen – gör en träffsäker kampanj

Här ser du några exempel på kampanjer vi gjort – kreativa kampanjer som möter våra kunders konverteringsmål, som trafik till en webbsida, köp eller ökat engagemang på sociala medier

Dirac Live for studio

Jobba inte mot en kall målgrupp! I dagens medieklimat är tempot högt och att nå ut med komplexa produkter till en specificerad målgrupp behöver en tydlig strategi. Här skapade vi en leadsgenererande kampanj parallellt med befintligt varumärkesstärkande arbete, för vår kund Dirac. För denna kampanj använde vi oss av en “lookalike audience” när vi annonserade på Facebook för att nå ut till en målgrupp som är så lik befintliga kunder som möjligt. Kampanjen resulterade i ett tresiffrigt antal konverteringar.

C2 Vertical Safety – Vi säkrar Uppsala!

Här ser ni en kampanj med höjd! När C2 Vertical Safety efterfrågade en kampanj för att driva intresse till deras event Vi säkrar Uppsala som riktade sig till lokala byggföretag stod vi för koncept, idé och produktion. Kampanjbilden har spridits över hela världen och blev starten på ett långsiktigt arbete med C2 Vertical Safety.

Läs mer om kampanjen här!

C2 vertical safety kampanj mot bygg brasnchen Uppsala

 

PROFFS Hairspray – Super Strong!

Visste du att den självklara rosa ikonen i badrumshyllan Proffs Hairspray tillverkas i Sverige? När vi fick uppdraget fanns två syften, dels att lyfta fram att produkten tillverkas i Sverige och samtidigt nå en yngre publik. Utmaningen var att detta inte skulle ske på sociala medier. Vi tog fram copy, grafiskt material och film för bioduken och koordinerade detta utifrån hur den yngre generationens beteende och levnadsmönster. Läs mer om kampanjen här!

 

Cajsa´s Kök – Vårbuffé Paris!

Vi håller i kommunikationstrådarna när Cajsa och hennes team med erfarna och kreativa kockar ger liv och inspiration till cateringvärlden! Varje säsong presenteras en ny meny efter rådande gastro-trend och alltid med lokala råvaror i fokus. Läs mer om kampanjarbetet för Cajsa´s Kök här.

Vill du veta mer eller bolla din kampanjidé? Kontakta vår projektledare Rosie!

Fotocred C2 Safety’s kampanjbildbild: Tor Johnsson, Johannes Rousseau

Kategorier