01 december 2021 Nyhet Våra Kunder

Den rosa hårsprayen väljer Din Marknadsavdelning

PRETTY IN PINK! Få varumärken är nog så starkt förknippade med en färg som PROFFS Styling. Vi är glada över att presentera vår rosa frände PROFFS Styling som ny Din Marknadsavdelningskund hos oss! PROFFS Styling grundades 1983 och är idag ett av de mest kända varumärkena inom hårstylingsegmentet i Sverige. PROFFS producerar och säljer hårprodukter för fixtur, glans och volym – och säljs av kedjor såsom ICA, H&M, Åhléns, Kicks, Lindex och Lyko. Samtliga produkter skapas och produceras i Sverige med så liten klimatpåverkan som möjligt enligt Good Manufacturing Practice och ISO Standards.

– Det vi uppskattar mest med Komson är lyhördheten mot oss som kund. De är flexibla och ”vänder snabbt” när nya möjligheter och mål dyker upp, säger Anthony Hubeny, CMO, Proffs Styling.

Varumärkesbyggande på Instagram
Sedan augusti i år är vi PROFFS långsiktiga byråpartner. I ryggen har vi ett lyckat samarbete med kampanjen ”YOU ARE SUPERSTRONG” som prydde Stockholms central och rullade som bioreklam förra hösten. Vårt nuvarande uppdrag består inledningsvis av uppstart och varumärkesbyggande på Instagram samt skapande av content.

– Det är superkul att få arbeta långsiktigt med ett så välkänt, och älskat, varumärke! Det ska bli spännande att utveckla deras närvaro i sociala medier, säger Elvira Strömberg, KAM för PROFFS Styling på Komson. 

Just nu kan du ta del av vår adventskampanj där vi presenterar en ny tävling varje advent. In och följ på @proffs.styling

Läs även
Så jobbar vi med PROFFS Styling
You are superstrong –  kampanj för PROFFS Styling
Vår tjänst Din Marknadsavdelning

 

 

Kategorier