12 oktober 2021 Nyhet Våra Kunder

Deversify revolutionerar mobil hälsa – väljer Komson

Deversify utvecklar mobila enheter och appar som håller koll på användarens egen hälsa, och är idag en av Sveriges mest lysande stjärnor inom hälsofrämjande teknik. Först ut är ketosmätaren Acetrack som visar om kroppen för tillfället förbränner fett och isåfall hur mycket. Den är till stor hjälp för personer som vill gå ner i vikt eller som av andra skäl vill hålla koll på och optimera sin fettförbränning.

Acetrack är även ett effektivt hjälpmedel för bland annat epileptiker och andra patientgrupper som kan mildra eller undvika symptom genom att vara i fettförbränningsläge. Kommande produkter riktar in sig på andra stora livsstilssjukdomar såsom rökning.

 Just nu är vi i en viktig etableringsfas och kände då behovet av en marknadspartner av rätt kaliber med bred kunskap och kompetens. Teamet på Komson är kommunikationskonstnärer och vi är mycket nöjda, säger Sara Lindgren, CMO, Deversify.

Uppbackade av flera tunga investerare tar Deversify nu klivet ut i världen. Komson är med på resan som byråpartner – Deversify är nämligen ny Din Marknadsavdelnings-kund hos Komson. I uppdraget ingår att planera och skapa innehåll för en effektiv marknadskommunikation i social och digitala kanaler.

– Deversify är ett mycket kompetent och ambitiöst företag med en jättespännande produktportfölj. Hälsofrämjande teknik ligger helt rätt i tiden och vi ser verkligen fram emot detta samarbete!, säger Rosie Selgerudh, KAM – Marketing & Innovation, Komson.

Besök getacetrack.com och deversify.com

Kontakt 
Rosie Selgerudh. KAM – Marketing & Innovation, Komson
rosie@komson.se
070-733 00 74

Sara Lindgren, CMO, Deversify
sara.lindgren@deversify.com

Uppsalabaserade kommunikationsbyrån Komson arbetar nära och långsiktigt med flera tech-bolag inom det egna konceptet Din Marknadsavdelning. Bland dessa finns Dirac (audio tech), 2D fab (nano material), Pharmacolog (med tech), nWise (availability/com tech) och nu även mobil health tech-bolaget Deversify. 

Läs även
Så jobbar vi med Deversify
Din Marknadsavdelning
Våra kunder

Foto: Ida Frid

Kategorier