31 augusti 2021 Special Våra Kunder

Ny kund ​| En remarkabel retailbyrå!

En genomtänkt fysisk närvaro i butik är en avgörande framgångsfaktor för de allra flesta konsumentprodukter. Remarkable är en svensk retailbyrå som ordnar detta genom att skapa möten mellan varumärken och konsumenter, inom den nordiska detaljhandel. Bland Remarkables kunder finns varumärken och butikskedjor såsom Fjällräven, Fiskars, Pressbyrån och Naturkompaniet.

– Vi kände ett behov av kontinuitet i vår content-produktion. Tack vare en extern marknadspartner kan vi få stöd i den grad vi behöver, säger Mikael Klang, vd, Remarkable.

Remarkable är sedan augusti en ny Din Marknadsavdelnings-kund till oss! I uppdraget ligger att planera och löpande genomföra en effektiv marknadskommunikation i digitala kanaler bland annat med en kommande blogg och leadsgenererande kampanjer.

Det händer mycket inom retail, främst på grund av digitaliseringen där pandemin fått utvecklingen att accelerera. Men pandemin har också fått många oss att förstå behovet av sociala kontakter och upplevelser. Branschen behöver anpassa sig efter nya behov, och det är där Remarkable kommer in i bilden. Det ska bli jättespännande att få arbeta med kommunikationen för en av Sveriges mest kompetenta och erfarna retailbyråer!, säger Rosie Selgerudh, KAM – Marketing & Innovation, Komson.  

Läs mer om Remarkable här

Kategorier