10 oktober 2023 Nyhet

Vi välkomnar Folkesson som ny kund hos oss

Vi är stolta över att presentera Folkesson som ny Din Marknadsavdelnings-kund hos oss!

Söker du en kompetent partner och rådgivare inom ekonomi? Då ska du vända dig till Folkesson, en fullservicebyrå bestående av passionerade medarbetare med expertis inom revision, redovisning och skatt. Vårt samarbete tog sin början strax innan sommaren 2023 och vi jobbar nära Folkesson med våra tjänster Din Marknadsavdelning, Content Marketing och Employer Branding.

Employer Branding för Folkesson

Komsons uppdrag är främst Content Marketing och Employer Branding för att visa upp hur det är att jobba på Folkesson, både när det kommer till företagskultur, utvecklingsmöjligheter, och spännande arbetsuppgifter. Med målet att attrahera nya talanger med rätt kompetens och värderingar. Det är avgörande för företag av alla storlekar att investera i Employer Branding eftersom det bidrar till att locka och behålla högkvalificerade talanger, med rätt kompetens och rätt värderingar. Läs mer om hur vi jobbar med Employer Branding för Folkesson.

“Komson är väldigt bra på att möta våra behov. Jag uppskattar kompetensen, snabbheten och flexibiliteten.” – Christina Hurtig, Verksamhetschef, Folkesson AB. 

“Employer Branding är riktigt kul – och kraftfullt! Om det inte är något som du jobbar strategiskt med idag så rekommenderar jag dig att börja. Här lyfter man företagets hjärta och själ, nämligen värderingar, kultur och medarbetare. Hade jag själv varit i redovisnings-branschen så hade kulturen på Folkesson definitivt lockat mig!”, säger Elvira Svärd, Projektledare, Komson.

Läs mer om Folkesson på folkessonab.se

Spana in deras Facebook, LinkedIn och Instagram

Kategorier