31 maj 2022 Nyhet Våra Kunder

Full fart på Stora Brännbo – växlar upp med Komson

Stora Brännbo i Sigtuna är en konferensanläggning med högsta betyg i Svenska Mötens certifiering. Anläggningen uppfördes 1956, designad för att främja utbildning och pedagogisk verksamhet. Lägg på modern teknik, designmöbler, fantastisk mat, skaldjursplatåer, hög service och engagerad personal – så förstår du varför Stora Brännbos kunder väljer att återkomma år efter år. Vi är därför mycket glada att Stora Brännbo valt oss som partner i sin utveckling genom ett månadsabonnemang på tjänsten ”Din marknadsavdelning”.

“Att våra gäster trivs hos oss och har ett bra möte är vårt mål. Med engagerad personal, fantastisk mat och konferensteknik i alla våra lokaler sätter vi gästen i fokus. Komson speglar våra mål med sin breda kompetens och fungerar utmärkt som vår interna marknadsavdelning.”säger Annelie Dahl, vice vd, Stora Brännbo.

Vi på Komson har fått uppdraget att vara Stora Brännbos marknadsavdelning, vi kommer arbeta både strategiskt och operativt med deras marknadsföring.

“Det som är så speciellt med Stora Brännbo, det är den positiva känslan man får så snart man kliver in i deras entré. Det är en härlig energi på företaget och jag ser fram emot många möten på plats i Sigtuna. Det ska bli jätteroligt att stötta Stora Brännbo i arbetet med att nå fram till nya och återkommande gäster.”, säger Rosie Selgerudh, Projektledare, Komson. 

Stora Brännbo har slutit ett långsiktigt Din Marknadsavdelnings-avtal med Komson.

Så arbetar vi med Stora Brännbo
Läs mer om Stora Brännbo och vad vi gör för dem här!

Kategorier