29 mars 2023 Nyhet

Söker du praktik inom Social Media Management?

Nu finns det möjlighet att göra praktik hos oss på kommunikationsbyrån Komson i Uppsala! Som praktikant hos oss kommer du få fördjupa dina kunskaper inom digital marknadsföring med fokus på innehåll och betald annonsering på sociala medier.

Vi jobbar främst med LinkedIn, Facebook och Instagram men även andra kanaler kan förekomma.

Vem är du?

Vi tror att du har ett stort intresse för digital marknadsföring, är analytiskt lagd och vill praktisera dina kunskaper inom Social Media Management och Paid Social. Du tycker om att samarbeta med andra människor. Dessutom tror vi att du trivs med att jobba med olika kunder, målgrupper och projekt.

För att söka praktikplats hos oss behöver din praktik ske via en utbildning med relevant inriktning.

Vad vi gärna ser:

– Nyfikenhet och en vilja att lära
– Förståelse för webb och sociala medier
– Erfarenhet av Meta Business Suite eller Business Manager
– Förmåga att arbeta både självständigt och i team

Låter detta intressant?

Välkommen att skicka CV och personligt brev samt varför du vill göra din praktik hos oss till info@komson.se. Glöm inte att ange vilken period din ansökan gäller. Vi tar emot praktikanter löpande under hela året.

Om oss

Vi är ett familjärt och kreativt gäng med fin gemenskap. Tillsammans täcker vi allt som krävs av en marknadsavdelning och lite till. Vi ses tre dagar på kontoret i centrala Uppsala och resterande två dagar sker på distans.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, få praktisk erfarenhet och ta del av hela processen – från idé och koncept till publicering och utvärdering.

Välkommen med din ansökan! 🚀

Kategorier

Några funderingar?

Kontakta mig!