03 september 2022 Nyhet

Söker du praktikplats inom grafisk design?

Hos oss får du testa rollen som grafisk designer, från idé till färdigt material. Du kommer vara en del av vårt grafiska team och stötta arbetet i våra olika produktioner.

Nu har vi möjlighet att ta emot en praktikant inom grafisk design!

Hos oss får du testa rollen som grafisk designer, från idé till färdigt material. Du kommer vara en del av vårt grafiska team och stötta arbetet i våra olika produktioner. Livet på vår kommunikationsbyrå är omväxlande och kreativt. Varje kund har sin unika grafiska profil och ett eget uttryck, vilket vi implementerar i allt vi skapar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en påbörjad eller avslutad eftergymnasial utbildning inom digital design, grafisk formgivning eller liknande. Det är ett plus om du gillar att skapa rörligt material. Vi söker en person som är kreativ, lösningsfokuserad, noggrann och har lätt för att visualisera koncept och idéer. Du gillar att samarbeta och att jobba tillsammans med andra människor, och att jobba med olika projekt parallellt.

Du behöver erfarenhet av att arbeta i Adobe Creative Suite. Framförallt InDesign, Illustrator, Photoshop, After Effects och/eller Animator och Premiere eller motsvarande. Ytterligare plus om du har kunskaper inom WordPress och PowerPoint.

Praktikperioden är flexibel men vi ser gärna att du har möjlighet att vara hos oss minst 6 veckor (gärna längre) under hösten/vintern 2022 eller vårterminen 2023. Det finns även möjlighet till framtida anställning om vi trivs bra ihop!

Vilka är vi?

Komson är en familjär kommunikationsbyrå med högt i tak, vårt kontor ligger i gamla Riksbankshuset i centrala Uppsala. Teamet består av projektledare, strateger, skribenter och grafiker som tillsammans bidrar till kreativitet och kvalitet i alla delar av skapandeprocessen. Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, event och kommunikation för både digitala kanaler och fysiska miljöer. Som praktikant hos oss får du stor inblick i arbetet på en kommunikationsbyrå.

Intervjuer kommer ske löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Vi är också öppna för ansökan som gäller praktik under andra perioder. Skicka portfolio, CV och personligt brev till info@komson.se redan idag! Märk mailet med Praktikplats digital content design.

Kategorier