20 januari 2020 Nyhet Våra Kunder

PROFFS Styling väljer Komson

Vi har fått uppdraget att aktivera ett av Sveriges mest kända och anrika hårstyling-varumärken – PROFFS Styling. Detta är en av de största marknadsföringssatsningar som PROFFS Styling gör sedan starten 1983.

PROFFS hårstylingsprodukter är några av Sveriges mest köpta och säljs bland annat i butikskedjor som H&M, Åhléns och ICA.

– ​Det ska bli riktigt kul att få arbeta med ett så välkänt varumärke, med en så tydlig profil och inriktning, som PROFFS Styling. De har ett långsiktigt tänk kring sitt varumärkesbyggande, det ligger helt i linje med hur vi arbetar, säger Marcus Segersvärd, vd, Komson.

Tiden är mogen för en större kommunikationssatsning. I konkurrens med flera byråer främst från Stockholm föll valet på Uppsalabaserade Komson.

– Våra produkter har en stor grupp lojala kunder trots att vi historiskt varit ett ganska ”hemligt” företag som inte kommunicerat mycket med våra konsumenter själva. I en snabbrörlig bransch där nya aktörer ständigt dyker upp så tycker vi att det är mer än dags att börja berätta vår historia och vad vi står för, säger Anthony Hubeny, CMO på Wish & Way AB som står bakom varumärket PROFFS Styling, och fortsätter:

– Komson var snabba att snappa upp vad vi var ute efter och gav ett mycket kreativt och komplett kampanjförslag, som också går att vidareutveckla långsiktigt.

Uppdraget gäller aktivering i digitala och traditionella kanaler främst i Sverige.

I bilden syns delar av teamet på Komson: Rose-Marie Selgerudh, projektledare, Marcus Segersvärd, vd och strateg, Johanna Koroorian Nordlöf, AD, Elvira Strömberg, projektledare. Foto: Göran Ekeberg.

Kontakt

Marcus Segersvärd
VD & Marknadsstrateg | Komson
marcus@komson.se | 070-491 60 16

Anthony Hubeny
CMO | Wish & Way AB
anthony@wishandway.se | 0709-74 00 99

OM PROFFS
PROFFS Styling grundades 1983 och är idag ett av de mest kända varumärkena inom hårstylingsegmentet i Sverige. PROFFS producerar och säljer hårprodukter för fixtur, glans och volym – och säljs av kedjor såsom ICA, H&M, Åhléns, Kicks, Lindex och Lyko och är ett av Sveriges mest välkända varumärken inom hårstyling. Samtliga produkter skapas och produceras i Sverige med så liten klimatpåverkan som möjligt enligt Good Manufacturing Practice och ISO Standards.
proffs.eu

OM KOMSON
Komson grundades 2007 och är idag en etablerad kommunikationsbyrå i Uppsala med tjänster inom strategi, kampanjplanering, produktion, event och Content Marketing. Komson erbjuder även tjänsten Din Marknadsavdelning ​– en marknadsavdelning på abonnemang. På kundlistan finns företag och organisationer som verkar på en regional, nationell eller internationell marknad såsom PROFFS Styling, Almi Uppsala, C2 Vertical Safety, Pharmacolog, Donald Davies & Partners och Cajsa’s Kök.
komson.se

PRESSMEDDELANDE JAN 2020

Kategorier