12 januari 2021 Nyhet Våra Kunder

Välkommen Almi GävleDala!

I slutet av 2020 blev Almi GävleDalas upphandling för tjänster inom varumärkesutveckling och marknadskommunikation klar. Vi är en av de utvalda byråer som fått ramavtal inom bland annat marknadsstrategi, content marketing, filmproduktion, foto och event!

– Almi arbetar för att företagare ska nå framgång, det gör vi genom att erbjuda finansiering och affärsrådgivning. I GävleDala-regionen har vi en hög företagstäthet, med många företag som kan erbjudas Almis tjänster. I den här upphandlingen har vi sökt samarbetspartners i arbetet att nå ut till fler företag och etablera fler relationer. Vi tror att Komson kan bli en god partner i det arbetet, säger Lina Renberg, Marknad Kommunikation, Almi GävleDala.

Under flera år har vi på Komson arbetat med bland annat strategi, kampanjplanering, sociala medier och event för Almi Uppsala.

– GävleDala är en större region med fler större orter och många spännande företag, ett lite annat “ekosystem” gällande branscher, utmaningar och möjligheter än Uppsalaregionen. Vi ser jättemycket fram emot att få vara med att lyfta fram Almis värdeskapande erbjudande till företag i Gävleborg och Dalarna!, säger Marcus Segersvärd, vd & marknadsstrateg, Komson.

Ramavtalet gäller i två år med möjlighet till förlängning ett år.

Frågor och kontakt:
Marcus Segersvärd
VD/Marknadsstrategi
marcus@komson.se

Besök även:
Almi GävleDala på LinkedIn
almi.se
Så jobbar vi med Almi Uppsala

Foto: Theerasak Namkampa/Shutterstock.com 

Kategorier