01 februari 2022 Nyhet

Vi söker Expert inom Sociala Medier

Vi söker en expert inom Paid Social/Social Media Management med kunskap och erfarenhet inom t ex att sätta upp annonskonton, implementera pixlar och skapa konvertingsdrivna annonser på främst Facebook, Instagram och LinkedIn. Även att sätta upp kundresor och automation inom t ex Mailchimp kan bli aktuellt. Vi jobbar även Twitter och YouTube så trivs du med dessa kanaler och söker ett långsiktigt uppdrag, tveka inte att kontakta oss!

Din profil
Som person trivs du med ett stort ansvar, är självgående och gillar att ta fram strategier för att nå uppsatta mål. Du har koll på trender och nyheter, ser möjligheter och kan utföra A/Btester. Som kollega är du ödmjuk och prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du är en självgående person som tar egna initiativ för att ständigt driva arbetet framåt och du har en förmåga att se detaljer utan att förlora den övergripande bilden. Dokumenterad relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet är ett krav. 

Om detta låter intressant, skicka in en ansökan med personligt brev och CV till info@komson.se. Märk mejlet med Social Media Expert. Ange också om du är intresserad av att arbeta heltid, deltid och/eller på frilansbasis. Rekrytering sker löpande under våren 2022.

Kategorier