Nyhetsbrev

Idag finns många verktyg för att skicka ut nyhetsbrev, det är lätt att komma igång men svårt att hålla igång! Vi hjälper dig gärna!

Nyhetsbrev är en stark kanal för varumärkesbyggande och merförsäljning, men det behöver göras på rätt sätt för att vara läsvärt och intressant. Vi hjälper företag inom flera olika branscher med nyhetsbrev, eller om du fördrar att kalla dina utskick kunskapsmail, Insights, utbildningsserie, medlemsklubb etc. – kärt barn har många namn!

Går du i tankarna på att starta upp ett nyhetsbrev? Även om det är relativt enkelt att komma igång med de verktyg som finns på marknaden idag, så finns det några viktiga saker du behöver tänka på innan du sätter igång! När det gäller nyhetsbrev så är det första intrycket avgörande!

Här är några saker att tänka på:
Undvika logotyper och andra vattenstämplar som är typiska för gratisverktyg
Använd en kvalitativ e-postlista om du importerar dina kontakter
Ibland kan du behöva DNS-koppla ditt konto mot din domän

Vi älskar nyhetsbrev och du får gärna kontakta oss för att berätta mer om din idé och få vår feedback!

Tre insikter för den som inte är övertygad om att nyhetsbrev är en bra kanal:

1. Du håller kunden varm och säljer mer
2. När du delar kunskap positionerar du dig som expert
3. Peka ut en målgrupp och bli relevant och top-of-mind

Ta gärna hjälp av oss för en strategisk workshop, och om du behöver hjälp med hela resan från verktyg till kontinuerliga utskick!

Vi tar ett helhetsgrepp där vi gör allt från en strategisk uppstart och layout till innehåll och distribution, som behöver ske på rätt tid baserat på målgrupp och målsättning.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med nyhetsbrev?

Hör av dig till oss!

Kontakta mig!
Rosie

Skriv upp dig vår lista

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och annat som händer hos oss. Här kan du läsa vår Integritetspolicy & cookies