Grafiskt & Rörligt

Se till att fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av ditt varumärke. Du har två sekunder på dig om det handlar om innehåll för digitala kanaler.

Vårt kreativa team är redo

Grafisk form och rörligt material är det första som fångar mottagarens uppmärksamhet. Grafiskt material har alltså en betydande roll när du ska fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av ditt varumärke. Två sekunder har du på dig att fånga din målgrupps uppmärksamhet, om det handlar om innehåll för digitala kanaler.

Grafiskt & Rörligt är en essentiell del av vår helhetslösning Din Marknadsavdelning, men självklart kan du nyttja denna tjänst separat!

Vill du veta mer om hur grafiskt och rörligt kan stärka ert varumärke? Kontakta oss!

Kontakta mig!

Johanna Koroorian Nordlöf

+46 70-215 66 88

johanna@komson.se

Utvalda kundcase

’’

Design is the silent ambassador of your brand.

Paul Rand, amerikansk grafiker mest känd för logotyper som Mobil, IBM, Next, UPS, ABC och Enron.

Vi har kreativiteten och erfarenheten

Vare sig du vill ta fram logotyp, grafisk profil, annonsmaterial, material till sociala medier, GIF:ar eller filmer, har vi kreativiteten och erfarenheten som krävs. Vårt arbete börjar med ett möte där vi stämmer av ditt behov, dina mål och din målgrupp för det som ska produceras. Våra slipade projektledare och formgivare tar sig sedan an utmaningen och återkommer med idéer och förslag och sätter bollen i rullning.

Grafisk profil

En tydlig visuell identitet attraherar och skapar nyfikenhet. Vi hjälper er att hitta er grafiska personlighet – en helt ny eller en re-design av befintlig logotyp och grafisk profil.

Film & rörligt

Vi gör allt ifrån professionella reklamfilmer och animationer till kortare rörligt innehåll för sociala medier. Tillsammans med våra partners tar vi filmproduktionen från start till mål.

Sociala medier

På sociala medier är konkurrensen hård och det gäller att sticka ut och nå din målgrupp med rätt budskap och dessutom spegla företagets grafiska identitet.

Annonser

Idag kan du annonsera i princip vartsomhelst, i en tryckt tidning, på bio, via digital bannerannonsering, på sociala medier eller genom influencer marketing.

Din Marknadsavdelning

Tänk och takt i er marknadsföring. Med vårt Marketing as a Service-abonnemang stöttar vi med strategi, Content Marketing, Social Media Management, Text, Grafisk design, Filmproduktion mm – utifrån ert behov. Vi kan ta hela ansvaret eller vara en kompetent kugge i ert sälj- och marknadsteam. Nära, långsiktigt och affärsmålsinriktat. Vi kallar det Din Marknadsavdelning.

Content Marketing

Content Marketing är ett kraftfullt verktyg som innebär att du delar värdefullt och relevant innehåll till en definierad målgrupp – rätt förpackat och i rätt kanal.
Läs mer

Strategi & Branding

Vilken marknadsstrategi ska du ha för att nå dina sälj- och affärsmål? Vi hjälper dig att ta fram strategin, planen och profilen som matchar din ambition och vision.
Läs mer

Grafiskt & Rörligt

Se till att fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av ditt varumärke. Du har två sekunder på dig när det handlar om innehåll för digitala kanaler.
Läs mer

Kreativa, nyfikna & erfarna

Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, kampanjer, event och inte minst marknadskommunikation i digitala kanaler. Vi utmanar, driver och skapar effekt.

2007 startade vår vd Marcus Segersvärd den byråverksamhet som med tiden utvecklats och växt till dagens Komson. Flera av våra kunder har varit med oss sedan starten.

Välkommen till Komson.