Grafisk & Rörligt

Se till att fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av ditt varumärke. Du har två sekunder på dig om det handlar om innehåll för digitala kanaler.

Vårt kreativa team är redo

Grafisk form och rörligt material är det första som fångar mottagarens uppmärksamhet. Grafiskt material har alltså en betydande roll när du ska fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av ditt varumärke. Två sekunder har du på dig att fånga din målgrupps uppmärksamhet, om det handlar om innehåll för digitala kanaler.

Grafiskt & Rörligt är en essentiell del av vår helhetslösning Din Marknadsavdelning, men självklart kan du nyttja denna tjänst separat!

Vill du veta mer om hur grafiskt och rörligt kan stärka ert varumärke? Kontakta oss!

Kontakta mig!
Joahnna

Johanna Koroorian Nordlöf

070-215 66 88

johanna@komson.se

Utvalda kundcase

‘’

Design is the silent ambassador of your brand.

Paul Rand

Vi har kreativiteten och erfarenheten

Vare sig du vill ta fram logotyp, grafisk profil, annonsmaterial, material till sociala medier, GIF:ar eller filmer, har vi kreativiteten och erfarenheten som krävs. Vårt arbete börjar med ett möte där vi stämmer av ditt behov, dina mål och din målgrupp för det som ska produceras. Våra slipade projektledare och formgivare tar sig sedan an utmaningen och återkommer med idéer och förslag och sätter bollen i rullning.

Grafisk profil

En tydlig visuell identitet attraherar och skapar nyfikenhet. Vi hjälper er att hitta er grafiska personlighet – en helt ny eller en re-design av befintlig logotyp och grafisk profil.

Film & rörligt

Vi gör allt ifrån professionella reklamfilmer och animationer till kortare rörligt innehåll för sociala medier. Tillsammans med våra partners tar vi filmproduktionen från start till mål.

Sociala medier

På sociala medier är konkurrensen hård och det gäller att sticka ut och nå din målgrupp med rätt budskap och dessutom spegla företagets grafiska identitet.

Annonser

Idag kan du annonsera i princip vartsomhelst, i en tryckt tidning, på bio, via digital bannerannonsering, på sociala medier eller genom influencer marketing.

Din Marknadsavdelning

Har du svårt att hålla höjd och kontinuitet i din marknadsföring? Vi hjälper våra kunder med Marknadsstrategi, Content Marketing, Sociala medier, Grafisk design, Filmproduktion och Eventkoordinering – varje månad i ett skräddarsytt abonnemang. Alltid nära, långsiktigt och affärsmålsinriktat. Vi kallar det Din Marknadsavdelning.

Content Marketing

Content Marketing är ett kraftfullt verktyg som innebär att du delar värdefullt och relevant innehåll för en definierad målgrupp, i rätt kanal och i rätt förpackning.
Läs mer

Strategi & Branding

Vilken marknadsstrategi ska du ha för att nå dina sälj- och affärsmål? Vi hjälper dig att ta fram varumärkes- och marknadsstrategier som ger effekt.
Läs mer

Grafiskt & Rörligt

Se till att fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av ditt varumärke. Du har två sekunder på dig om det handlar om innehåll för digitala kanaler.
Läs mer

Kreativa, nyfikna & erfarna

Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, kampanjer, event och inte minst marknadskommunikation i digitala kanaler. Vi utmanar, driver och skapar effekt.

2006 startade vår vd Marcus Segersvärd den byråverksamhet som med tiden utvecklats och växt till dagens Komson. Flera av våra kunder har varit med oss sedan starten.

Välkommen till Komson.