Din Marknadsavdelning – marketing-as-a-service

Vårt mål har alltid varit att arbeta nära och långsiktigt med våra kunder. Som Din Marknadsavdelning, marketing-as-a-service, tar vi hand om ditt marknadsarbete – från målsättning och strategi till operativt genomförande – du väljer själv vilka delar du behöver!

Marknadsföring som tjänst

Det är viktigt att hålla tanke och takt i sin marknadsföring. Att rekrytera och anställa någon när du ska utöka ditt marknadsteam, eller för att stötta upp vid arbetspucklar och frånvaro, är inte alltid kostnadseffektivt. Dessutom kan det vara svårt att hitta någon som har alla de kompetenser som behövs  – från strategi och planering, till produktion, design, text, genomförande i alla olika kanaler och uppföljning. För start up- och scale up-företag är detta en vanlig utmaning. För etablerade företag kan utmaningen ofta vara att hålla takten och höjden i ”always on”-kommunikationen.

Med vår tjänst Din Marknadsavdelning (Marketing-as-a-Service) kan du enkelt komplettera och förstärka er befintliga marknadsavdelning eller inhousebyrå, med precis de kompetenser ni behöver, i den omfattning ni önskar. Tillfälligt eller långsiktigt. Eller så kan vi ta ansvar för helheten – strategi, planering, produktion och uppföljning.

Behöver ni till exempel någon som skapar innehåll för, och tar hand om, era sociala medier (social media management)? Kanske en skicklig grafisk designer som löpande tar fram form och som producerar material till era kampanjer och kanaler? Eller en projektledare som driver och får saker att gå i mål?

Med Din Marknadsavdelning står hela vårt skickliga erfarna team redo i den omfattning ni behöver.

Hör av dig så berättar vi mer!

Era behov styr upplägget

Din Marknadsavdelning är en abonnemangstjänst som baseras på din budget eller ditt behov – marketing-as-a-service. Avtalet har ett speciellt anpassat timpris och har stor flexibilitet då uppsägningstiden endast är en månad den första tiden.

Få tillgång till alla våra kompetenser i Din Marknadsavdelning:

  • Projektledning & Marknadsstrategi
  • Social Media Management
  • Grafisk Design & Rörligt (motion design/animering)
  • Content Production Text
  • Produktionsledning

Dessutom har vi samlat skickliga partners inom alla tänkbara marknads- och kommunikationskompetenser i vårt eget etablerade nätverk – fotografer, filmproducenter, webb- och SEO-specialister, marknadsjurister med mera. För vissa av våra kunder arbetar vi 15 timmar i månaden som Din Marknadsavdelning – för andra över 100 timmar i månaden.

Vi tar ansvar, utmanar, driver – och tänker alltid långsiktigt och effektdrivet!

Låter detta intressant? Välkommen du med!

’’

Komson bidrar med kreativitet och kontinuitet i vår marknadskommunikation. Deras långsiktiga approach som en ’extern marknadsavdelning’ passar vår organisation och utlandsetablering perfekt. Oavsett om det gäller strategi eller operativa insatser finns de där.

Bengt-Åke Ljudén, vd, Almi Företagspartner Uppsala

Bengt-Åke Ljudén, Almi Uppsala

Alla våra tjänster ingår i Din Marknadsavdelning

Har du en utmaning i att hålla höjd och takt i din marknadsföring? Vi hjälper företag med Marknadsstrategi, Content Marketing, Social Media Management, Grafisk Design, Film och Event varje månad i ett skräddarsytt abonnemang. Alltid nära, långsiktigt och affärsmålsinriktat.

Content Marketing

Content marketing är ett kraftfullt verktyg som innebär att du delar värdefullt och relevant innehåll för en väl definierad målgrupp, i rätt kanal och rätt förpackat.

Läs mer

Strategi & Branding

Vilken marknadsstrategi ska du ha för att nå dina sälj- och affärsmål? Vi har stor erfarenhet av ta fram träffsäkra varumärkes- och marknadsstrategier.

Läs mer

Grafiskt & Rörligt

Fånga målgruppens intresse och förmedla känslan av vad ditt varumärke står för med en stark grafisk identitet. Vi vet vad som fungerar i olika kanaler!

Läs mer

Kunder som valt Din Marknadsavdelning

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Läs vår integritetspolicy