Jobba på Komson

Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Eller är det form och färg ditt hjärta klappar för? Vi söker ständigt starka kompetenser i branschen!

Bli en av oss!

Vi är ett prestigelöst gäng som jobbar tillsammans på plats tre dagar i veckan, och på distans 2 dagar. Här går teamet före jaget och ingen lämnas ensam i ett uppdrag, vi vet att tillsammans blir vi våra kunders bästa kollega, vi blir KOMSON!

Jobba på Komson

Har du en senior roll inom marknadskommunikation, är marknadschef eller besitter erfarenhet som projektledare inom reklam- och kommunikationsbranschen och ute efter en ny utmaning? Ta gärna kontakt med oss genom att skicka in personligt brev, CV och vad du kan bidra med hos oss, så hör vi av oss om en ledig tjänst dyker upp!

LIA & Praktik på Komson

Vi har möjligheten att ta emot praktikanter inom grafisk design, formgivning, content production, content marketing, social media management och projektledning inom kommunikation. Läs mer om oss och vad vi gör för att se om vi matchar det du vill utvecklas inom. Ansök om en praktikplats genom att maila in ett personligt brev, aktuell praktikperiod och information om den utbildning du går.

Frilansuppdrag

Vi vill ha ett starkt team med frilansare att ta hjälp av när behovet uppstår, och vi vill jobba långsiktigt med återkommande uppdrag. Vi söker främst kontakt med fotografer, filmare, filmproducenter, skribenter inom medtech och life-science, engelskspråkiga skribenter och copywriters, social media experter och Google Ads experter för att bara nämna några typiska uppdrag som vi jobbar löpande med. Skicka gärna in din portfolio/referensuppdrag, din tillgänglighet och några rader om varför du vill bli en del av vårt team!

Vi tar emot ansökningar på info@komson.se. Ange vilken typ av tjänst din ansökan gäller i ämnesraden.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Nyheter & Inspiration

Kontakta oss

info(@)komson.se

Kungsängsgatan 17
753 22 Uppsala