29 mars 2021 Nyhet

15 år av kreativitet och kontinuitet som ger effekt

För 15 år sedan klev vår grundare och marknadsstrateg Marcus Segersvärd in i det stora ljusa rummet med högt till tak, i Gamla Riksbankshuset i Uppsala. Ett rum som fortfarande är vår borg och bas.

Ambitionen var att starta en sprudlande kreativ kommunikationsbyrå som tar strategi, långsiktighet och effekt på fullaste allvar. Ur den ambitionen föddes bland annat tjänsten Din Marknadsavdelning, ett vinnande koncept som de flesta av våra kunder nyttjar idag. Flera av våra kunder har varit med ända sedan starten.

Ja, långsiktighet lönar sig, idag är Komson en etablerad byrå. Byråledarduon Rosie Selgerudh och Elvira Strömberg, vårt grymma team av Komsonauter och vårt etablerade nätverk av leverantörer och partners, skapar dagligen träffsäker kommunikation och marknadsföring. Våra kunder är företag och organisationer inom många olika branscher med Uppsala, Sverige, Europa – och hela världen som marknad.

I samband med att vi firar 15 år stannar vi upp en stund, stolta över allt vi gjort och byggt tillsammans. Tack för alla givande kundrelationer, kampanjer, idéer, skratt och kreativa koppar kaffe som det blivit under dessa 15 år! (Jodå, det har blivit en hel del!) 😅

Men nu fortsätter vi sikta framåt, mer erfarna och vassare än någonsin! Du hänger väl med! 

Läs även:
En super strong kampanj för Proffs Hairstyling 
Vår tjänst Din Marknadsavdelning
Våra kunder

Kontakta oss! 

Kategorier