13 november 2023 Nyhet

Vi välkomnar VMAR som ny kund hos oss

Vi är stolta över att presentera VMAR som ny Din Marknadsavdelnings-kund hos oss!

VMAR är ett svenskt företag som levererar effektiva och hållbara molntjänster från svenska datacenter till allt ifrån små till multinationella företag inom en mängd olika branscher. VMAR har en djup förståelse för hur data bör hanteras utifrån säkerhet, infrastruktur, lagring och backup. Sedan en tid har VMAR valt Komsons abonnemangskoncept Din Marknadsavdelning – marknadsföring som tjänst – där både strategi, grafisk design och löpande contentproduktion ingår.

Jonas Carlén, marknads- och försäljningschef på VMAR, säger så här om samarbetet med Komson:

– Vi valde Komson då deras ‘marknadsföring som tjänst’-koncept passar oss som företag och vår organisation perfekt. Komson visar en bra förståelse för våra behov och marknad, och håller en hög nivå inom content marketing.

Vi på Komson arbetar nära VMAR för att skapa och genomföra en effektiv marknadsföring. Detta innefattar planering av strategier, produktion av artiklar, nyhetsbrev, blogginlägg och relevant innehåll för sociala medier. Det gemensamma målet är att öka VMARs synlighet och försäljning, genom att nå ut till rätt målgrupp på ett effektivt och engagerande sätt.

En tät dialog borgar för en genomtänkt taktfast marknadsföring

Fabian Thorslund, projektledare och Content Producer på Komson, delar Jonas entusiasm för samarbetet:

– Det är mycket givande att samarbeta med VMAR. Det är ett oerhört intressant företag med kompetent personal som verkligen inser marknadsföringens betydelse. Jag och mina kollegor på Komson ser fram emot den fortsatta resan med VMAR!

Läs mer om VMAR på vmar.se

Är du också intresserad av ’marknadsföring som tjänst’, en abonnemangstjänst där Komson driver och stöttar marknadsföringsarbetet helt utifrån dina behov av omfattning och typ av byråkompetens? Vi kallar det konceptet Din Marknadsavdelning – passar startups och scaleups extra bra!

Låter det intressant? Kontakta oss idag!

Kategorier