25 januari 2022 Nyhet

Rymdbolag väljer Komsonauterna

APR Technologies är ett ledande high tech-företag som genom sin unika teknik inom thermal management förbättrar prestandan hos rymdfarkoster, elfordon, batteripaket och krävande elektronik. Med bakgrund från rymdforskning och rymdindustrin bidrar deras spetsteknik även till en spännande teknikutveckling inom flera andra produktområden en utveckling som bidrar till en hållbarare och miljövänligare framtid.

APR är en akronym för Advanced Product Research, något som spelar bolagets avancerade och unika lösningar inom thermal management (termisk kontroll) som beskrivs som en game-changer för rymdfarkoster. Deras produkter möjliggör t ex batterimoduler med högre energitäthet och ultrasnabb laddning för elfordon och batteripaket, samt förbättrad kylning av elektronik. 

Våra produkter kan skapa värdefulla fördelar inom en rad områden och just nu är vi i en spännande etableringsfas där vi känner ett ökat behov av en marknadspartner som kan både avlasta och höja kvaliteten i vår kommunikation. Komson hjälper oss med att planera, projektleda och genomföra kommunikationsinsatser på ett effektivt sätt, säger Peter Nilsson, CEO, APR Technologies.

Både APR Technologies som företag, och den bransch som de verkar inom växer, vilket gör att det känns extra roligt att Komson får vara med på deras utvecklingsresa som byråpartner (APR Technologies är Din Marknadsavdelning-kund hos oss sedan november 2021).  

Komsons uppdrag omfattar bland annat att planera och skapa innehåll för en kontinuerlig och långsiktig marknadskommunikation i sociala medier och andra digitala kanaler. 

– APR Technologies är verkligen ett innovativt företag som verkar inom väldigt spännande branscher, såsom utveckling av satelliter och batterier. Vi ser fram emot att genom effektiv marknadskommunikation bidra till att lyfta APR Technologies och deras unika koncept mot ännu högre höjder, säger Fabian Thorslund, KAM – Marketing & Innovation, Komson.

Läs även
Så jobbar vi med APR Technologies
Vår tjänst Din Marknadsavdelning

 

Kategorier