’’

En kommunikationsbyrå som lyssnar på kunden, det är värdefullt för mig. Att de också är närvarande här och nu i sitt arbete, samtidigt som de har ett långsiktigt ”tänk” – det uppskattar jag!

Cajsa Johansson, grundare & VD, Cajsa's Kök
Cajsa Johansson på Cajsa´s Kök

Cajsa´s Kök

Cajsa’s Kök är ett välkänt restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Grundaren Cajsa Johansson har gjort en imponerande resa från tävlingskock till företagsledare, varit jurymedlem i Årets kock-tävlingen och medverkat i Kockarnas Kamp i TV4 (2014).

Cajsa’s Kök levererar festcatering i Uppsala och Stockholm, driver fyra lunchrestauranger i Uppsala samt Slottet – Café, fest & konferens på Uppsala Slott. Dessutom finns Cajsa’s Köks vällagade färdigmat att köpa i ett 15-tal livsmedelsbutiker i Uppsala och Stockholm. I över tio år har Komson varit Cajsa’s Köks byråpartner och “marknadsavdelning”.

Detta gör Komson:

  • Planering och ledning av löpande strategimöten och produktionsmöten
  • Idéarbete, projektledning och produktionsledning vid kampanjer, event och övriga kommunikationsinsatser
  • Textarbete och formgivning – framtagning av material för butik, event, print och webb/sociala medier
  • Stöd i PR-arbetet

​cajsas-kok.se

Kontakta mig!
social media manager Fabian

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy