Almi Uppsala

Uppsala län är en av Sveriges mest framsynta och gynnsamma regioner gällande företagande, sysselsättning och tillväxt.

Almi​ Uppsala

Uppsala län är en av Sveriges mest framsynta och gynnsamma regioner gällande företagande, sysselsättning och tillväxt. Här spelar Almi​ Uppsala ​en ​viktig roll. Med rådgivning, finansieringslösningar och utbildningsprogram investerar Almi i framtida tillväxt, en partner under företagens hela tillväxtresa.

Vi på Komson har fått fortsatt förtroende att vara en långsiktig byråpartner i och med den nya upphandlingen och det nya ram-avtalet som gäller från våren 2018.

Detta gör Komson:

  • Strategiarbete och konceptutveckling, bl a framtagning av en marknadsstrategi och plan
  • Kampanjplanering
  • Produktion av material för webb, print och event/mässor – idéarbete, projektledning, textarbete, formgivning och produktionsledning

​almi.se/uppsala

‘’

Komson bidrar med både struktur och kreativitet i vårt arbete att nå ut till företagen i regionen. Det vi framförallt uppskattar är det affärsnära och därmed konkreta perspektiv de arbetar med.

Bengt-Åke Ljudén, vd, Almi Uppsala

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy