’’

Komson är ett kvalificerat och värdefullt bollplank i vårt marknadsstrategiarbete. Dessutom bidrar de med struktur och driv i det löpande kommunikationsarbetet. Det ger oss en bättre möjlighet att fokusera på och utveckla vår affär.

Magnus Almén, VD, nWise
Magnus Almén, nWise

nWise

Under devisen communication för all erbjuder nWise en plattform som gör det möjligt för blinda, döva och blinddöva att kommunicera med sjukvården, företag, familj och vänner över internet. nWise verkar på en internationell marknad och främst i Europa och USA. Sedan 2018 är nWise en av våra Din Marknadsavdelnings-kunder. Vi stöttar dem bland annat i deras strategiarbete och hjälper dem med löpande produktion och framtagning av innehåll för både digitala och traditionella kanaler.

Detta gör Komson:

  • Marknadsstrategi, marknads- och kampanjplanering, inklusive ledning av återkommande strategimöten och marknadsmöten
  • Skapande av innehåll och material för digitala och traditionella kanaler, såsom för webb, sociala medier och events. Detta innebär idéarbete, projektledning, textarbete, formgivning och produktionsledning.

nwise.se

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy