Employer Branding för Folkesson

Söker du en kompetent partner och rådgivare inom ekonomi? Då ska du vända dig till Folkesson, en fullservicebyrå bestående av passionerade medarbetare med expertis inom revision, redovisning och skatt. Ett av våra huvudfokus i vårt samarbete med Folkesson är Content Marketing och Employer Branding.

Employer Branding handlar om hur en organisation eller ett företag framställer sig som en attraktiv arbetsgivare. Det innebär att betona människorna inom organisationen snarare än att marknadsföra en produkt eller tjänst. Det är avgörande för företag av alla storlekar att investera i Employer Branding eftersom det bidrar till att locka och behålla högkvalificerade talanger, med rätt kompetens.

Läs mer om hur du kan bygga en stark Employer Branding i ett av våra blogginlägg.

Komsons uppdrag är främst Content Marketing och Employer Branding för att visa upp och dela hur det är att jobba på Folkesson, både när det kommer till företagskultur, utvecklingsmöjligheter, och spännande arbetsuppgifter. Med målet att attrahera nya talanger med rätt kompetens och värderingar.

Vi har inlett Employer Branding-arbetet redan nu med medarbetarintervjuer som kommer delas både på Folkessons egen webb och i sociala medier, både i sin helhet samt i små axplock för att lyfta separata delar som till exempel utvecklingsmöjligheter, vilka typer av uppdrag man har chans att jobba med hos Folkesson och vilka fördelar som finns med att jobba hos just Folkesson.

För Folkesson har vi skapat en contentstrategi och publiceringsplan för att arbeta strategiskt med att dela och ta fram relevant content inom olika kategorier. Det är viktigt att hålla en frekvent publiceringstakt i sociala medier och att ha en uttänkt plan för de kategorier av ämnen som man publicerar, så att fokus hamnar rätt, och man inte fastnar i att publicera endast samma typ av innehåll.

Komson står för marknadsstrategi, att planera och skapa innehåll för en långsiktig marknadskommunikation i sociala medier och digitala kanaler, samt grafisk form och branding.

’’

Komson är väldigt bra på att möta våra behov. Jag uppskattar kompetensen, snabbheten och flexibiliteten.

Christina Hurtig, Verksamhetschef, Folkesson

Hör av dig till oss

info(@)komson.se

Kungsängsgatan 17
753 22 Uppsala


    Komson nyhetsbrev

    I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy