Kampanjplanering och produktion för Cajsas Kök

I över 20 år har Cajsa’s Kök med prisbelönta kocken Cajsa Johansson i spetsen förgyllt fester och event i Uppsala och Stockholm med inspirerande och vällagad catering. Varje säsong skapar Cajsa och hennes team en ny spännande meny baserad på svenska råvaror, och med inspiration från hela världen. 

Vi på Komson projektleder kampanjerna som löper året runt – vårbuffé, sommarbuffé, höstbuffé och julbuffé ska produceras och lanseras, alltid med något nytt och modernt snitt för att förstärka Cajsa´s Kök som varumärke. När det strategiska är på plats producerar vi allt exponeringsmaterial som behövs för kommunikation på plats i Cajsa´s restauranger, i webbshoppen, på webbsidan och i sociala kanaler.

Vi tar hand om marknadsföringen så att teamet på Cajsa´s Kök kan fokusera på som är viktigast för dem, mötet med deras gäster och kunder!

Vi har projektlett och producerat Cajsa´s säsongsbufféer sedan konceptet lanserades 2006. Trots en väl inarbetat struktur förändras tiderna. Som strategisk partner säkerställer vi att kampanjen kommuniceras i rätt kanaler, och att budgeten förvaltas på bästa sätt utifrån omvärlden och marknaden. Genom åren har det bland annat inneburit att skifta från print till digitalt, från fysiskt kampanjmaterial till display och ökad annonsering online.

Tillsammans med Cajsa´s Kök har vi även tagit oss igenom värmeböljor som påverkat skörden av råvaror och en pandemi som inte minst påverkade restaurang- och eventbranschen. Vi är stolta över vårt samarbete som du kan läsa mer om här.

Läs mer om Cajsa´s Kök här.

Filmproduktion: Josef Eliasson/Sunday AB. Projektledning och grafisk formgivning: Komson. 

Hör av dig till oss

info(@)komson.se

Kungsängsgatan 17
753 22 Uppsala


    Komson nyhetsbrev

    I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du läsa vår Integritetspolicy