Marcus Segersvärd

CEO & Marketing Strategist

+46 70-491 60 16

marcus@komson.se

Marketing Strategist & CEO

Marcus är civilekonom med inriktning marknadsföring och marknadsundersökningar från Uppsala universitet (Magisterexamen). Efter några intensiva år i Stockholm som projektledare för stora konferenser och event inom marknadsföring och PR, startade Marcus 2003 den verksamhet som några år senare skulle utvecklas till att bli marknadsföringsbyrån Komson. Marknadsstrategi, varumärkesbyggande inom B2B – och att som senior projektledare driva och förverkliga olika typer av komplexa projekt, insatser och aktiviteter inom marknadsföringsområdet – är Marcus expertområden.

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du Läs vår integritetspolicy

Kreativa, nyfikna & erfarna

Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, kampanjer, event och inte minst marknadskommunikation i digitala kanaler. Vi utmanar, driver och skapar effekt.

2007 startade vår vd Marcus Segersvärd den byråverksamhet som med tiden utvecklats och växt till dagens Komson. Flera av våra kunder har varit med oss sedan starten.

Välkommen till Komson.