Richard Öhrn

Film production

Richard är en kreativ, stilsäker och erfaren filmproducent som gör olika typer av företagspresentations- och produktfilmer. Han bemästrar allt ifrån manusarbetet till filminspelning, editering och musiksättning. Förutom att Richard har arbetat med flera olika produktionsbolag, anlitar vi på Komson Richard löpande som underleverantör för filmproduktioner åt våra kunder. Tillsammans med Richard har gjort filmer för bland andra Dirac, Almi Uppsala, Almi GävleDala, Pharmacolog, Cajsa's Kök, Steningevik och Donald Davies & Partners för att nämna några.

För att komma i kontakt med Richard kontakta Marcus, VD, Komson.

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du Läs vår integritetspolicy

Kreativa, nyfikna & erfarna

Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, kampanjer, event och inte minst marknadskommunikation i digitala kanaler. Vi utmanar, driver och skapar effekt.

2007 startade vår vd Marcus Segersvärd den byråverksamhet som med tiden utvecklats och växt till dagens Komson. Flera av våra kunder har varit med oss sedan starten.

Välkommen till Komson.