Johanna Koroorian Nordlöf

Art Director

+46 70-215 66 88

johanna@komson.se

Art Director

Johanna har​ ​många​ ​års erfarenhet av formgivning och grafisk produktion främst från​ ​ICAs inhousebyrå och​ ​marknadsavdelning​en på​ ​Fastighetsbyrån.​ ​I ryggen finns​ ​även studier inom​ ​grafisk formgivning och kommunikation på Mittuniversitetet.​ ​​Johanna är vår formstarka och kreativa Art Director.

Valle satsar på karriär som Dogfluencer

Vår Barketing Manager Valle satsar nu helhjärtat på sin karriär som Dogfluencer. Han har redan ett imponerande antal följare, främst från Uppsala-Stockholmsområdet samt Storbritannien, där rasen Whippet härstammar ifrån..

Läs mer

Jultider på Komson

Den 22 december drar vi oss tillbaka för jul- och nyårsledighet. Vi är tillbaka igen 3 januari, redo för ett nytt spännande år! GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! //Komsonauterna

Läs mer

Komson nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev delar vi med oss av tips och trender inom marknadsföring, och så klart om vad som händer hos oss! Vi lovar, inget spammande! Du kan när som helst säga upp dig. Här kan du Läs vår integritetspolicy

Kreativa, nyfikna & erfarna

Vi hjälper företag och organisationer med marknadsstrategi, kampanjer, event och inte minst marknadskommunikation i digitala kanaler. Vi utmanar, driver och skapar effekt.

2006 startade vår vd Marcus Segersvärd den byråverksamhet som med tiden utvecklats och växt till dagens Komson. Flera av våra kunder har varit med oss sedan starten.

Välkommen till Komson.